Yritys

Karoliina Gröötilä

Yrittäjä

Olen +40-vuotias terveydenhoitaja. Perustin Kemijärvelle Kotihoito Ulpukka Oy:n lokakuussa 2019. Yritys on haaveeni, että hoitotyötä tehdään täydellä sydämellä, aidosti kohdaten ja kiireettömästi.

Valmistuin vuonna 2005 sairaanhoitajaksi ja 2013 terveydenhoitajaksi. Syksyllä 2019 valmistuin ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta terveyden edistämisen linjalta. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antoi osaamista yrittäjyyteen ja oman alan vaativiin esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviin.

Minulla on yli 15 vuoden työkokemus sairaan- ja terveydenhoitajan työstä, joten näkemystä hoitotyöstä on kertynyt. Olen työskennellyt erilaisilla vuodeosastoilla niin keskussairaalassa kuin yliopistollisessa sairaalassa. Terveydenhoitajana minulla on työkokemusta kotihoidosta, äitiysneuvolasta, lastenneuvolasta ja kouluterveydenhuollosta eli ”vauvasta vaariin”.

Yritykseni on kasvanut huimasti reilun neljän vuoden ajan. Työnkuvani on muuttunut henkilöstön kasvaessa ja nautin nykyisistä haasteista esihenkilönä. Yritykseni keskiössä on kuitenkin asiakkuudet ja parasta on, kun saamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen ja yksilöllisen palvelun. Asiakkaamme sanoja lainaten: ”Minkä koulutuksen tolette käyneet, kun osaatte tehdä kaikkea?”

Kotihoito Ulpukka Oy on saanut nimen perheemme kesämökistä. Mökin ovat rakentaneet edesmenneet isovanhempani reilu 40 vuotta sitten. Olen kulkenut kesämökillä vauvasta lähtien ja mökki on tuonut elämääni paljon rakkaita muistoja. Kesämökillä on aina niin hyvä ja rauhallinen tunne, ja sitä samaa tunnetta haluan Kotihoito Ulpukan nimissä viedä meidän asiakkaillemme.

Elämänilolla eteenpäin!

Karoliina