Olen 39-vuotias terveydenhoitaja. Perustin Kemijärvelle Kotihoito Ulpukka Oy:n lokakuussa 2019. Yritys on haaveeni tehdä hoitotyötä täydellä sydämellä ja ammattitaidolla.

Valmistuin vuonna 2005 sairaanhoitajaksi ja 2013 terveydenhoitajaksi. Syksyllä 2019 valmistuin ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta terveyden edistämisen linjalta. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antoi osaamista yrittäjyyteen ja oman alan vaativiin esimies- ja asiantuntijatehtäviin.

Minulla on yli 15 vuoden työkokemus sairaan- ja terveydenhoitajan työstä. Olen työskennellyt erilaisilla vuodeosastoilla niin keskussairaalassa kuin yliopistollisessa sairaalassa. Terveydenhoitajana minulla on työkokemusta kotihoidosta, äitiysneuvolasta, lastenneuvolasta ja kouluterveydenhuollosta. Kokemusta löytyy siis ”vauvasta vaariin”.

Yritykseni kautta voin hyödyntää jo olemassa olevaa osaamistani ja kehittää itseäni eteenpäin. Mielestäni parasta työssäni on asiakkaan kohtaaminen ja moninainen hoitotyö. Yrityksen tarkoituksena on tuoda kaikki palvelut asiakkaalle yhden käynnin aikana. Palvelut voidaan räätälöidä yhden käynnin aikana aina siivouksesta lääkehoitoon sekä mielen virkistäytymiseen.

Kotihoito Ulpukka on saanut nimen perheemme kesämökistä. Mökin ovat rakentaneet  edesmenneet isovanhempani noin 40 vuotta sitten. Olen kulkenut kesämökillä vauvasta lähtien ja mökki on tuonut elämääni paljon rakkaita muistoja.

Kesämökillä on aina niin hyvä ja rauhallinen tunne, ja sitä samaa tunnetta haluan Kotihoito Ulpukan nimissä viedä asiakkailleni.

Elämänilolla eteenpäin!

Karoliina Gröötilä

Mielenrauhaa Ulpukan rannassa

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

050 5432 582
karoliina.grootila@kotihoitoulpukka.fi